Khutbah Jumat Bahasa Sunda : Puncak Kanikmatan Surga – Ustadz Abu Haidar As-Sundawy


Ustadz Abu Haidar As-Sundawy unggal dinten jumaah, ngisi khotbah jumatna di Masjid Umar Bin Khattab, Selacau-Batujajar Kab. Bandung Barat, kecuali anjeuna aya udzur.

Khutbah Jumat ieu ngangkat tema Puncak Kanikmatan Surga. Dipedar dina kaping 01 Sya’ban 1438 H. / 28 April 2017

Download audio khutbah jumat nu sanes-na di :
www.radiorodjabandung.com