Nilai-nilai ibadah dina ‘iedul adha – Ustadz Abu Haidar Assundawy


Ceramah Khutbah ‘iedul adha 1434H anu disampaikeun ku Al-Ustadz Abu Haidar Assundawy, anu diselenggarakeun di halaman masjid