Khutbah Jumat Bahasa Sunda : Pasar Di Surga – Ustadz Abu Haidar As-Sundawy


Ustadz Abu Haidar As-Sundawy unggal dinten jumaah, ngisi khotbah jumatna di Masjid Umar Bin Khattab, Selacau-Batujajar Kab. Bandung Barat, kecuali anjeuna aya udzur.

Khutbah Jumat ieu ngangkat tema “Pasar Di Surga.” Dipedar dina kaping 03 Rajab 1438 H/ 31 Maret 2017

Download audio khutbah jumat nu sanes-na di :
www.radiorodjabandung.com